NOVOSTI!!!

OTVORILI SMO NOVI PUNKTOVE: PRELOG-VUKOVARSKA I SAVICA

PLESNI PUNKTOVI ZAGREB

"Plesni punktovi Zagreb" rade više od trideset godina pod umjetničkim vodstvom gđe. Tihane Škrinjarić koja ih je osnovala i vodila do 2005. godine,   a   od   2005.  godine  umjetničko   vodstvo   preuzima   njena

 dugogodišnja  plesačica  i certificirana  plesna  pedagoginja

 gđa. Ivona Perkov Kolenc.

 

 

 "Plesni punktovi Zagreb" organizirani su za sve one koji vole ples, glazbu i ritam. Ako se žele razgibati, ako vole vježbati i kretati se, pružamo im priliku da se uključe u neku od plesnih grupa na raznim lokacijama grada Zagreba. Radeći sa djecom i mladima, dajemo im osnove suvremenog, jazz plesa, ritmike i break dancea u predškolskom i školskom razdoblju. U vrijeme kada djeca plešu u drugoj dvorani organizirana je rekreacija za mame i odrasle. Na taj način pokušavamo što više odraslih, a ne samo djecu potaknuti na vježbu i brigu o vlastitom tijelu i zdravlju.

 

Naš je moto "ples za svakoga", jer dijete, svaki mladi čovjek ima određene psihofizičke mogućnosti, koje otkrivajući razvijamo. Naročitu pažnju posvećujemo kreativnosti i individualnosti svakog mladog čovjeka, razvoju njihova samopouzdanja te naravno i osnovnom osjećaju za ritam, muzikalnost odnosno plesnost.

 

Cilj nam je uključiti u ovu aktivnost što više djece i mladih, a svi oni talentirani i ambiciozni imaju mogućnost napredovanja u našim "super grupama". U plesnim punktovima imamo plesne grupe, koje rade jednom tjedno po dva školska sata kao blok sat ili dva puta tjedno po jedan puni sat, a organizirani smo godišnje u 2 plesna semestra. Jedan počinje u rujnu, a drugi u siječnju kao i škola nakon školskih praznika, a na kraju svakog plesnog semestra imamo "Plesna događanja", javni nastup svih plesnih grupa.

 

Plesni punktovi broje puno atraktivnih nastupa i natjecanja kao što su Showtime, Modni Oskar, Izbor Miss i Mister Hrvatske, Farma, Bingo, Knin, Na domaćem terenu, Novogodišnji program HTV i NOVA TV, Dora, Eurosong Beograd 2008, Evergreen, Afrovizija, Zlatna Igla, koncert Ivana Zaka i brojne revije i eventi. Uz brojne estradne izvođače Franka Batelić, Deen, Kraljevi Ulice, Hari Rončević, Ivan Zak, Luka Nižetić, Marko Tolja, Mia Dimšić, Vanna, Massimo, te uz brojne izvođače u dvije sezone Evergreena.

 

Na natjecanju TREPS 2007., 2009., 2011., 2013. osvojili smo prva mjesta u kategoriji suvremeni ples i show dance.

 

Finale Super talenta 2011. godine.

 

2014. na Dancestar natjecanju osvajamo prvo mjesto u kategoriji Open i nagradu za najbolju koreografiju.

PLESNI PUNKTOVI ZAGREB d.o.o., Skokov prilaz 10, 10000 Zagreb, MB: 3798445, OIB: 24277274602, Broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci 2360000-1101507090, Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti., Član Uprave: Ivona Perkov Kolenc