Najčešće postavljena pitanja

 

Poštovani roditelji! Draga djeco!

 

Dobro nam došli na još jednu plesnu sezonu Plesnih Punktova Zagreb. Zahvaljujemo Vam na odabiru slobodne aktivnosti plesa u Plesni Punktovi Zagreb i na Vašem ukazanom povjerenju.

 

KOLIKO TRAJE PLESNA SEZONA?

Plesna sezona traje isto kao i školska godina, dva semestra. Semestri za novu sezonu su Jesen (od Rujna do Prosinca) i

Proljeće (od Siječnja do Lipnja).

Nakon svakog semestra, znači u Prosincu i Lipnju se organiziraju Plesna Događanja na kojima se u vrlo dinamičnom i atraktivnom ambijentu predstavljaju polaznici sa svojim voditeljicama i grupama i svojom koreografijom koju su uvježbavali cijeli semestar.

 

KOLIKO VREMENSKI TRAJU TRENINZI I ZA KOJE UZRASTE?

Treninzi se održavaju ovisno o grupama i terminima na određenoj lokaciji, ali u pravilu je to od 60-90min, raspoređeno jedanput do dva puta tjedno.

Plesne aktivnosti se ne održavaju blagdanima i školskim praznicima.

Grupe koje imamo su za Predškolsku, Školsku mlađu i Školsku stariju djecu, Napredne grupe, Jazz grupe te Super Grupe za djecu koja žele više.

Predškolske grupe su za uzrast od 3.-6. godine.

Školska mlađa grupa je za uzrast od 1.-4. razreda O.Š.

Školska starija grupa je za uzrast od 5.-8. razreda O.Š.

Napredne grupe su za dugogodišnje i redovite polaznike.

Jazz grupe su za srednjoškolke i studentice.

U Super grupe (mini, mlađa i starija) se pozivaju polaznici koji pokazuju talent, upornost i redovito pohađaju satove.

 

ODGOVORNOSTI POLAZNIKA?

Odgovornost polaznika je da dolaze na vrijeme na satove (barem 10min prije početka sata) te da vode brigu o svojoj i tuđoj imovini.

Ukoliko se desi da je nešto od opreme zaboravljeno/izgubljeno, sve što nađemo biti će ostavljeno u svlačionici kako bi se na idućem satu moglo uzeti, ili kontaktirati voditeljicu da provjeri ukoliko dijete neće biti u mogućnosti doći na idući sat.

 

MOGU LI DOVESTI DIJETE NA PROBNI SAT?

Prvi sat za nove polaznike je ujedno i probni sat nakon kojeg se odlučujete želi li dijete nastaviti dolaziti.

 

 KOLIKO IMA NASTUPA U TOKU JEDNE ŠKOLSKE GODINE?

Imamo najmanje 2 nastupa tijekom školske godine u Prosincu i Lipnju - „Plesna događanja“, a u dogovoru sa roditeljima odlazi se na natjecanja i na druge plesne nastupe.

 

ŠTO JE POTREBNO ODJENUTI ZA TRENING?

Polaznici moraju imati ugodnu odjeću za vježbanje (majca kratkih rukava, tajce, dres i sl.), od obuće su dovoljne čarape, a mogu i papučice za vježbanje.

 

KOMUNIKACIJA RODITELJ-VODITELJICA?

Roditeljski sastanci se održavaju na početku svakog semestra, a po potrebi ćemo Vas kontaktirati.

Konzultacije sa roditeljima će voditeljica izdvojiti vrijeme prije ili nakon treninga, a prema potrebi tijekom godine.

U slučaju spriječenosti dolaska na trening molimo roditelje da obavijeste voditeljicu pozivom ili SMS porukom.

Za sva dodatna pitanja i informacije uvijek možete nazvati 098/229-361 Ivona Perkov Kolenc.

 

OBVEZE PLAĆANJA POLAZNIKA?

Članarina za 2x tjedno 60min iznosi 250kn mjesečno, a 1x tjedno 90min iznosi 200kn mjesečno.

Popust za polaznika je moguće ostvariti ukoliko je ono drugo dijete (kontaktirajte nas pa ćemo Vam napraviti novu ponudu za oba polaznika iz iste obitelji), te ukoliko polaznik ide na dodatnu grupu plaća 50% od iznosa rate na dodatnu grupu.

U slučaju bolesti polaznika potrebno je donijeti liječničku potvrdu o bolesti za tekući mjesec.

Ispis polaznika je moguć isključivo pisanim putem emaila sa naših kontakt podataka. U tom slučaju mora se podmiriti zadnja rata za mjesec u kojem je polaznik bio na više od 1/3 satova.

Članarina se podmiruje mjesečnim uplatama do 15. u tekućem mjesecu prema ponudi sa podacima o plaćanju koju polaznik dobije na početku semestra.

Jednokratnom uplatom cijele godišnje članarine (Jesen 4 rate i Proljeće 5 rata), odobravamo popust u iznosu jedne mjesečne članarine. Molimo da unaprijed mailom/telefonski dogovorite sa nama kako bi se sve podmirilo u Rujnu.

 

OSIM ČLANARINE KOJE JOŠ TROŠKOVE SNOSE RODITELJI POLAZNIKA?

Na kraju svakog semestra organizira se priredba pod nazivom „Plesna događanja“ za koju se šivaju kostimi kod krojačice prema njenoj tarifi.

Troškovi za nastupe i eventualna natjecanja.

 

IMATE LI PROGRAM VJEŽBANJA ZA ODRASLE?

Imamo 3 rekreacijske grupe pod nazivom Rekreacija za Roditelje u Utrini, koja obuhvaća kondiciju, vježbe snage, pilates, yogu i vježbe istezanja. Dvije grupe se poklapaju sa treninzima djece tako da roditelji dok dijete vježba u jednoj dvorani, mogu vježbati u drugoj dvorani u isto vrijeme.

 

 Baviti se bilo kojom aktivnošću iziskuje trud i zalaganje, pa tako i odricanje Vas roditelja tako i djece, stoga nam se sa povjerenjem obratite ukoliko imate bilo kakvih poteškoća, a mi ćemo našim dugogodišnjim iskustvom, stručnošću i profesionalnošću nastojati opravdati Vaš odabir u Plesnim Punktovima Zagreb.

 

Hvala Vam što ste odabrali Plesni studio - Plesne Punktove Zagreb za Vaše dijete i želimo Vama i Vašem djetetu uspješnu plesnu sezonu.

PLESNI PUNKTOVI ZAGREB d.o.o., Skokov prilaz 10, 10000 Zagreb, MB: 3798445, OIB: 24277274602, Broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci 2360000-1101507090, Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti., Član Uprave: Ivona Perkov Kolenc POLITIKA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA