rođena 30.12.1975. godine u Zagrebu.

 

Nakon završene srednje Škole za primjenjenu umjetnost i dizajn, nastavlja studij Dizajn tekstila na TTF-u u Zagrebu. Sa 6 godina počinje plesati kod  gospođe Tihane Škrinjarić u Centru za kulturu "Zagreb".

 

Tijekom 21-godišnjeg plesnog staža sudjelovala je u brojnim televizijskim emisijama (dječji program, "7. noć", "Bravo", "Sunce", "Povisilica", "Treća sreća", "Živi zid","Dora", te izbori za Miss Hrvatske i Miss Univers).

 

Od 1993. godine radi kao plesni pedagog u Plesnim punktovima Zagreb pod umjetničkim vodstvom Tihane Škrinjarić, gdje vodi 6 grupa djece i mladeži.

 

1996. godine započinje volonterski rad kao koreograf plesne skupine "Nikoline" pri centru Dubrava za osobe sa posebnim potrebama.Tijekom osmogodišnjeg rada dobiva niz priznanja i zahvala za sudjelovanja na INKAZU-u i projektu "Rukom u ruci do sunca".

 

2005. godine preuzima “Plesne punktove Zagreb“  koje je ranije vodila gospođa Tihana Škrinjarić, te kao voditelj plesnih tehnika (osnove klasičnog, suvremenog, urbanog i jazz dance-a, te metodike odgojnog plesa) uspješno vodi “Plesne punktove Zagreb“.

 

U svojoj dugugodišnjoj karijeri surađivala je sa brojnim poznatim osobama i sudjelovala na brojnim plesnim natjecanjima. Osvojila nekoliko puta 1. mjesto na plesnom natjecanju TREPS u kategoriji jazz dance i suvremeni ples (2007., 2009., 2011.,2013.), te posebnu nagradu za koreografiju „Tražeći heroja“.  Sa super grupom ulazi u finale emisije Supertalent 2011. godine. Također radila kao asistent gđi. Tihani Škrinjarić na kazališnoj predstavi „Žuti maslačak“ u kazalištu “Žar ptica”.

 

Radi sa brojnim izvođačima na estradi poput Franka Batelić, Deen, Kraljevi ulice, Jole, Hari Rončević, Čager Zoc, Luka Nižetić, Marko Tolja, Massimo, Vanna te uz brojne pjevače u dvije sezone emisije Evergreen. Radila je brojne koreografije za emisije Evergreen, Showtime, Modni oskar, Izbor za Miss i Mistera Hrvatske, Bingo, Farma, Na domaćem terenu, Afrovizija, Zlatna igla, Dora, Eurosong (Kraljevi ulice), Novogodišnji program HTV-a i Nova TV, te brojne revije i evente.

 

2014. godine na svjetskom natjecanju u plesu DANCE STAR osvaja sa super grupom 1. mjesto u kategoriji Open te specijalnu nagradu za najbolju koreografiju.

 

2018. na Prague Fest Info Dance osvaja dva 2. mjesta i jedno 1. mjesto u kategoriji Open, te na Vienna Fest Info Dance osvaja 1. i 3. mjesto u kategoriji open te specijalnu nagradu za najbolju koreografiju.

 

2019. na Dance World Cupu osvaja kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Portugalu sa super grupama (mini, mlađa i super grupa).

Ivona Perkov Kolenc

PLESNI PUNKTOVI ZAGREB d.o.o., Skokov prilaz 10, 10000 Zagreb, MB: 3798445, OIB: 24277274602, Broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci 2360000-1101507090, Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti., Član Uprave: Ivona Perkov Kolenc POLITIKA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA